Schilderen

Schilderen

SERVICE OVERVIEW

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf voor betaalbare prijzen? Of zit u met de vraag hoeveel kost een schilder, en u wilt meer helderheid over de prijzen van schilderwerk?

Ervaren schilders degelijke prijzen

Met onze ervaren schilders vragen wij de laagste schilder prijzen in de schilders wereld. Dit komt onder andere omdat we onze materialen zeer scherp in te kopen. Dit voordeel wordt aan u doorberekend.

Een mooi afgewerkt huis

Een schilder kan van een oud huis een prachtige woning maken door het aanbrengen van een correcte verflaag. Het verschil met uw eigen schilderwerk is veel groter dan u zelf zult denken. Wat wij vaak tegenkomen is dat de muren en de plafonds net opnieuw zijn gestukadoord door een stukadoor. Vaak wordt er gedacht dat kan ik zelf wel even en voor 90% wordt het nieuwe stuckwerk hierdoor verprutst.

Ook als het gaat over nieuwe houten kozijnen schilderen dan kun je het verschil van het zelf doen of het vakwerk duidelijk zien. Ook zal het schilderwerk veel langer goed en mooi blijven als u dit laat uitvoeren door een erkende schilder. Alles heeft te maken met vaardigheden en kwaliteit materialen.

Overzicht indicatie gemiddelde kosten

Dakkapel schilderen€ 300,- tot aan € 600,-
Kozijnen schilderen€ 300,- tot aan € 1200,-
Deuren schilderen€ 200,- tot aan € 1400,-
Trap schilderen€ 200,- tot aan € 500,-
Muren schilderen€ 200,- tot aan € 1400,-
Overzicht indicatie buitenschilderwerk kosten
Voordeur€ 150,-
Achterdeur€ 75,-
Raamkozijn€ 50,-
Tussenwoning€ 1800,-
Appartement€ 1500,-
Hoekwoning€ 3500,-
Vrijstaand huis€ 5500,-
Overzicht indicatie binnenschilderwerk kosten
Kozijn verven schuren en 2 x schilderen€ 90,- tot € 150,-
Trap schilderen, schuren en 2 x schilderen€ 450,- tot € 750,-
Woonkamer schilderen, afhankelijk grootte en aantal deuren/kozijnen€ 1.200,- tot € 3.500,-
Deuren schilderen, afhankelijk aantallen deuren en zijdes die geschilderd moeten worden€ 150,- tot € 3.500,-
Muren en plafonds sauzenVanaf € 8,- per m2
Muren en plafonds spuitenVanaf € 5,- per m2

Veelgestelde vragen

Wij gebruiken Sikkens en bij voorkeur de Rubbol. Hoogglansverf kent een langere levensduur dan zijdeglans. In de hoogglans zijn er meerdere glanssoorten te gebruiken

Bijna altijd gebruiken we SPS verf welke perfect aansluit voor binnen. Indien het een kelder betreft gebruiken we kalkverven

We zien meer en meer dat schilders niet “nee”  durven te zeggen tegen de klant en meer en meer sjoemelen met kwaliteit. Schilderen is een vak op zich en kwaliteit vraagt ook tijd. Afbladerende verf schuren en schilderen is een kwestie van tijd dat dit er ook weer af komt. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van kit om zaken te maskeren. De klant ziet een prima resultaat tot hij of zij weer een seizoen verder is.

Allereerst krijgt u een vrijblijvend bezoek van ons waarbij we de werkzaamheden in kaart brengen om te beoordelen wat er nodig is. Alles vanaf de 1e etage doen wij met goedgekeurde steigers welke aan de laatste eisen voldoen.  Als de benodigde werkzaamheden in kaart gebracht zijn krijgt u van ons een totaalprijs incl. btw en materialen. Zo krijgt u naderhand nooit een verrassing. Laat u niet verrassen door prijsstunters! Immers kwaliteit kost tijd en kent een prijs.

Zoekt u gerichtere informatie?