Over Ons

Zoekt u professionele hulp?

Voor directe vragen kunt u terecht bij ons via Whatsapp of via ons contactformulier

Waarom Zoek Je Klusjesman?

We zijn een groep specialisten in de ruimste zins des woords. We kunnen nagenoeg elke door u gevraagde klus aan. Een greep uit de mogelijkheden;

Waarom kiest u voor ons?

Altijd bereikbaar

Helaas zijn ook wij niet altijd 1 op 1 bereikbaar. Via de mail, chat of whatsapp kunt u ons altijd een bericht sturen en reageren wij altijd binnen 24 uur.

Kwaliteit

Vaak worden er enkel prijzen vergeleken maar vergeten we de kwaliteit van wat nodig is voor uw project. Wij kiezen ALTIJD voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Bent u zoekende naar betaalbare kwaliteit dan staan wij klaar voor u.

Eerlijke prijzen

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. We hanteren een vergoeding van 10-15% op de inkoop voor het werk en de tijd die er gemoeid is met het regelen van de spullen. Herkent u ook dat u even wat ging halen en een uur later pas weer thuis was?

Sterke offerte

U maakt altijd gebruik van onze inkoop kortingen met de aangegeven vergoeding. Op deze manier betaald u zelden meer dan als u het zelf zou inkopen. Hiermee ontzorgen wij u compleet.

 

Onze Missies

Het daadwerkelijk uitvoeren van een project is voor ons, als gerenomeerd klusbedrijf, geen probleem.
Zo hebben we veel eenvoudige klussen maar ook ingewikkelde projecten tot een goed einde gebracht.
Nieuwbouw, monument, complete renovatie of reparatieklusje, badkamers, eenvoudig of luxe, design of traditioneel binnen en buiten.

De tevredenheid van een klant ontstaat niet alleen door een goede uitvoering van het werk.
Een open en duidelijke communicatie zijn daarbij van groot belang waarbij wij netjes en opgeruimd werken.

Vooral in de aanloop naar een project onderscheiden wij ons van andere bedrijven.
In deze fase kijken we uiteraard naar de wensen van de klant maar geven indien nodig adviezen over betere of
goedkopere werkmethoden, constructies en/of materialen.

Graag adviseren we wanneer een klant werkzaamheden zelf wil of kan doen om zodoende de kosten te drukken.
Onze offerte’s zijn duidelijk, open en uiteraard geheel vrijblijvend.

Ook tijdens de uitvoering van een project kunt u ervaren hoe Zoek Je Klusjesman zich onderscheidt.
Zo houden we bv rekening met bewoners of buren om voor hen overlast te beperken.

Zeker tijdens deze fase vinden wij een goede communicatie belangrijk.

Veel gestelde vragen

Het is inmiddels regelmatig de pers gepasseerd. We komen vakmensen tekort. Ook de economie draait positief en hier zijn we natuurlijk met zijn allen blij mee. Keerzijde is dat er meer werk is dan handjes. Wij boeken nooit ver vooruit omdat projecten groot of klein kunnen uitlopen om diverse redenen. Wel proberen we u een indicatie te geven maar we blijven afhankelijk van omstandigheden.

Dat ligt aan de werkzaamheden. We inventariseren eerst de werkzaamheden en op basis daarvan wordt samen met u een reële planning gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. De planning wordt regelmatig gehaald.

De kosten zijn per project verschillend. Samen bekijken we welke werkzaamheden gerealiseerd moeten worden en wat uw totale wensenpakket is. Hierin worden ook zaken besproken als materiaalkeuze, deadline, omstandigheden, omgeving, duurzaamheid, milieu aspecten maar ook wat budgettair wel en niet kan. Offertes worden al snel gemaakt maar u dient zich altijd af te vragen is goedkoop duurkoop en of zijn er wel voldoende goede vragen gesteld om ook een correcte offerte te kunnen afgeven die uiteindelijk uw project “in glans doet slagen” ?

Wij rekenen geen directe kosten voor het maken van een offerte. Indien het nodig is om uw vragen op locatie te beoordelen om zodoende een passende offerte te kunnen afgeven wordt dit vooraf met u besproken. U betaald voor dit bezoek enkel km vergoeding en of de tijd. Dit wordt ook vooraf met u besproken. 99 Van de 100 keer is deze kleine uitgave een fikse besparing op het project dan wel kunnen we met uw vraag meer bereiken dan u vooraf bedacht had.

Wij werken bijna altijd via Whatsapp. Dit werkt sneller en nauwkeuriger. Vergeet niet bij uw vragen wat foto’s, naam en adres te sturen. Indien er meer informatie nodig is kunnen we die daar stellen dan wel wordt er met u een bel afspraak gemaakt

Telefoonnummer:

06-18987701

Adres:

Groenestraat 174AH, 6531HW, Nijmegen

E-mail:

info(at)zoek-je-klusjesman.nl