Vloeren leggen

Vloeren leggen

SERVICE OVERVIEW

Wij leggen diverse soorten vloeren.

  • Afhankelijk van uw wensen kunnen we de huidige vloer verwijderen en afvoeren. Om u een overzicht te geven van gemiddelde prijzen wat het leggen kost vind u hieronder een overzicht;
  • Houtenvloer per m2 9 euro
  • Kliklaminaat per m2 6 euro
  • Tegelvloer per m2 12 euro
  • Parketvloer per m2 14 euro

De gemiddelde prijzen van het egaliseren van een vloer zijn afhankelijk van welke laagdikte er moet worden toegepast en de ondergrond. We zullen u hier een klein overzicht van geven zodat u alvast een beetje een indruk heeft:

  • Laagdikte tot aan 1 millimeter – prijs per m2 5,50 euro
  • Laagdikte tot aan 2 millimeter – prijs per m2 10,00 euro
  • Laagdikte tot aan 3 millimeter – prijs per m2 15,00 euro

Bovenstaande indicaties zitten geen materialen en type ondergronden in meegenomen.

Veel gestelde vragen

Elke project kent zijn kosten en benodigde materialen. Deze worden nog wel eens onderschat. Iedereen kent het verschijnsel wel dat je een bouwmarkt uit loopt en denkt “wat heb ik nu eigenlijk” ? We rekenen onze inkoop voordeel naar u door. U betaald enkel de tijd die het ons gekost heeft om te halen.

We komen van te voren altijd kijken naar uw project en wensen. Indien gevraagd of nodig geven we hier ook adviezen in welke gratis en vrijblijvend zijn. De verwachte duur van uw project wordt op dat moment met u afgestemd.

Uw project kent een benodigd budget. Afhankelijk van de wensen en materiaalkeuze maar ook welke eisen er zijn in eventuele constructie dan wel wijze van (af)bouwen wordt er in samenspraak een budget opgesteld. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! We zullen dan ook niet ten kostte van budget inleveren op kwaliteit. Immers kwaliteit kent geen tijd!

Vaak gedacht; een vloer egaliseren om deze waterpas te maken. We kunnen zeker de vloer “bijsturen” echter egaliseren maakt een vloer glad echter niet waterpas. Egalisatiemortel is ook een relatief dure materiaal en niet geschikt om er centimeters op aan te moeten brengen.

Het komt vaker voor dat we met een project beginnen en er vervolgens extra werk bij krijgen. Dit waarderen wij zeker. We raden u dan ook aan deze optionele werkzaamheden van te voren aan ons kenbaar te maken zodat we wellicht een passender prijsopgave kunnen maken.

Stel ons uw vragen

We kunnen niet alles vermelden wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u een klus hebben waarvan u niet weet of wij dit voor u kunnen uitvoeren stel ons dat beslist de vraag.