FAQ's

Meest gestelde vragen

Het is inmiddels regelmatig de pers gepasseerd. We komen vakmensen tekort. Ook de economie draait positief en hier zijn we natuurlijk met zijn allen blij mee. Keerzijde is dat er meer werk is dan handjes. Wij boeken nooit ver vooruit omdat projecten groot of klein kunnen uitlopen om diverse redenen. Wel proberen we u een indicatie te geven maar we blijven afhankelijk van omstandigheden.

Dat ligt aan de werkzaamheden. We inventariseren eerst de werkzaamheden en op basis daarvan wordt samen met u een reële planning gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. De planning wordt regelmatig gehaald.

De kosten zijn per project verschillend. Samen bekijken we welke werkzaamheden gerealiseerd moeten worden en wat uw totale wensenpakket is. Hierin worden ook zaken besproken als materiaalkeuze, deadline, omstandigheden, omgeving, duurzaamheid, milieu aspecten maar ook wat budgettair wel en niet kan. Offertes worden al snel gemaakt maar u dient zich altijd af te vragen is goedkoop duurkoop en of zijn er wel voldoende goede vragen gesteld om ook een correcte offerte te kunnen afgeven die uiteindelijk uw project “in glans doet slagen” ?

Wij rekenen geen directe kosten voor het maken van een offerte. Indien het nodig is om uw vragen op locatie te beoordelen om zodoende een passende offerte te kunnen afgeven wordt dit vooraf met u besproken. U betaald voor dit bezoek enkel km vergoeding en of de tijd. Dit wordt ook vooraf met u besproken. 99 Van de 100 keer is deze kleine uitgave een fikse besparing op het project dan wel kunnen we met uw vraag meer bereiken dan u vooraf bedacht had.

Wij werken bijna altijd via Whatsapp. Dit werkt sneller en nauwkeuriger. Vergeet niet bij uw vragen wat foto’s, naam en adres te sturen. Indien er meer informatie nodig is kunnen we die daar stellen dan wel wordt er met u een bel afspraak gemaakt